Skip to main content

Zakon gibanja

Vse v naravi in človeku sledi Zakonu Gibanja. Človek vsak dan odpira in zapira oči, kri vstopa in izstopa iz srca, zrak vdihnemo in ga izdihnemo.

  • Pomlad in poletje  – odpiranje, cvetenje. Jesen in zima– zapiranje, zbiranje hranil.
  • Cvetovi se odpirajo in zapirajo, voda se zbira v lužah in izhlapi.
  • Kar pojemo in pijemo, del tega izločimo.
  • Vsem ciklom pa sledi sprememba oziroma transformacija.
  • Če hočeš izstopiti iz prostora, najprej odpreš vrata. Tako je tudi pri zdravljenju, najprej odpreš srce in um, da se sprememba lahko začne …

Zakon Transformacije

Informacija daje navodila/načrt kam naj teče energija in kje naj se zbira ali razprši. Ko se na določenem mestu nabere dovolj energije, le ta vpliva na lastnosti in karakteristiko materije, glede na postavljeno namero oziroma dano informacijo.

Oba zakona izhajata iz teorije Hunyuan, katero je napisal prof. dr. Pang He Ming (1940 – trenutno častni dekan na univerzi TKM ) in jo predal človeštvu v obliki Zhineng Qigong Znanosti. Gre za sintezo znanj 19 različnih Qigong vej, konvencionalne medicine in kvantne fizike. Razkril je skrbno varovane skrivnosti in jih združil  v novo, enostavno obliko, primerno in razumljivo za današnji svet. Dr. Pang meni, da je pomembno širiti več tisoč let stara znanja in modrosti po svetu, na način, ki bo koristil človeštvu pri doseganju popolnega zdravja in dvigovanju človeške zavesti. Ljudje se lahko dvignemo na nov, višji nivo razumevanja in delovanja življenja.

Andraž

Author Andraž

More posts by Andraž

Leave a Reply

Translate »