TERAPIJE

Pristop, ki ga uporabljam v Centru krogu je celosten in deluje na treh nivojih.

QIGONG MODROSTI – ZHINENG QIGONG

Metode Qigong Modrosti so prilagojene modernemu človeku in vplivajo na tri nivoje našega bivanja. Z gibanjem stimuliramo delovanje fascij in mišic ter odpiramo meridiane. Z umom pa okrepimo energijski pretok v telesu in transformiramo negativne informacije v pozitivne.

Metode so enostavne in se jih lahko naučite na individualnih urah ali obiščete skupinsko vadbo.

AKUPUNKTURNA MASAŽA PO PENZLU

Akupunkturna masaža po Penzlu vsebuje znanja Tradicionalne kitajske medicine (Akupunktura, Tuina masaža, moksanje, …) in ruske kiropraktike. Terapija podpira energijsko ravnovesje notranjih organov, odpira zastalo energijo v brazgotinah in vzpostavlja optimalno statiko telesa, ki omogoča boljši pretok snovi in energije po telesu.

Terapiji po potrebi dodamo Kinesio trakove in ustrezne vaje za pridobitev in ohranjanje ravnovesja, ter stabilizacijo sklepov.

Po 15-ih letih izkušenj pri delu z različnimi akutnimi in kroničnimi zdravstvenimi izzivi, verjamem v holističen pristop k zdravju, zato sem svoje znanje nadgradil s poglabljanjem v Zhineng Qigong znanost – Hunyuan Qi tereapija.

HUNYUAN QI TERAPIJA

Terapija ponuja priložnost, da skupaj ustvariva varen prostor in možnost, da se zgodi sprememba, ker se lahko! Poveževa se v Qi polju, ki je namenjen samozdravljenju in napredku v želeni smeri. Sodelujeva kot ekipa, z isto namero, ki jo določite vi.

Telesu posredujeva informacijo o ponovni vzpostavitvi ravnovesja na informacijskem in energijskem nivoju ter posledično vplivava na fizičen nivo telesa.

Kako izgleda Hunyuan Qi terapija?


Terapija v ordinaciji Center kroga

Na terapijo pridete v udobnih oblačilih, se uležete, dobite kratka navodila na kaj usmeriti pozornost in se popolnoma sprostite. Terapevt podpre vaše zdravljenje s tehnikami Hunyuan Qi terapije.

Terapija na daljavo

Terapija na daljavo se izvaja preko telefona, Viber, Whatsapp ali Zoom klica. Doma ali na mirni lokaciji si zagotovite mir. Udobno sedite ali ležite. Med terapijo se globoko sprostite in priporočljivo je, da vas nihče ne zmoti.

Vaje za podpiranje procesa zdravljenja

Vaje so pomemben del okrevanja in transformacije. Z njimi vzpostavljate in ponovno povezujete možganske sinapse v nov pozitiven miselni okvir, ki omogoča spremembe.

Z vajami lahko krepite določen del telesa, ozaveščate svoje misli, telo in prostor. Tako svoj zavedni zavestni um vračate v Center kroga in iz njega delujete ter vplivate na telo, čustveno umirjenost ter jasnost misli.

Od kod izvira Hunyaun Qi terapija?

V obdobju 1992 -2001 je v bližini Pekinga na Kitajskem delovala prva, tako imenovana Bolnišnica brez zdravil – Huaxia klinika in vadbeni center, ki jo je zasnoval dr. prof. Pang He Ming. V njej se je z metodami Zhineng Qigong zdravilo 400.000 ljudi, z 180 različnimi zdravstvenimi težavami, uspešnost zdravljenja pa je bila 95%. Znotraj so delovali trije centri: vadbeni, terapevtski in raziskovalni. Slednji je z več kot 3000 znanstvenimi raziskavami dokazoval uspešnost zdravljenj s pomočjo metod Zhineng Qigong Znanosti.

Hunyuan Qi terapija sledi Zakonom narave.

Bolezni, poškodbe, bolečine, mentalne in čustvene izzive po tej teoriji delimo na dva dela:

 1. Bolezni razširjanja: Odpiranje, energija teče ven, širjenje. Telesna funkcija odpiranja se poslabša. Telo ne zmore odvajati »smeti«, energija se ne pretaka svobodno, zato pride do kopičenja znotraj telesa in posledično razvoj bolezni.
  Tumor, ciste, otečenost, kamni, kostni izrastki, hiperplazija …
 1. Bolezni zapiranja: Zapiranje, energija teče noter, zbiranje. Telesna funkcija zapiranja se poslabša. Telo ne more sprejeti dovolj hranil, da bi vzpostavil ravnovesje. Tkiva in organi nimajo dovolj hranilnih snovi. Zmanjšana je zmožnost celjenja in regeneracije.
  Krvavenje, zlomi in poškodbe, izguba moči in utrujenost,…

S Hunyuan Qi terapijo vzpostavimo osnovno delovanje telesa: odpiranje in zapiranje membran (od celic do večjih sistemov v telesu).

Pri mentalnih in čustvenih izzivih se s tehnikami odpiranja srca in uma vračamo v svoj Center kroga in ozaveščamo tok naših misli, miselnih okvirjev in kamnov srca.


Cenik:

 • Prva HYQ terapija v ordinaciji  *65 min – 70 €
 • Vsaka naslednja HYQ terapija na daljavo (telefon ali Zoom) *30 – 40 min – 45 €
 • Po želji dodatna HYQ terapija v ordinaciji *60 min – 60 €
 • Individualna vadba Zhineng Qigong *45 – 60 min – 40 €
 • Akupunkturna masaža po Penzlu – 65 €

Naročilo termina

centerkroga@gmail.com

M. 030 316 016

Mobile phone 00386 30 316 016

Kontakt in lokacija

Andraž Purger
Zhineng Qigong učitelj in terapevt
Trdinov trg 14, 1234 Mengeš (klik za zemljevid)